top of page
  • Writer's pictureΛαϊκή Συσπείρωση Σύρου

Κόκκινο Πανί, ρ/φ εκπομπή στο AigaioLive 958 , Δευτέρα 22/01/2024, "Η εκπομπή που δεν μας έφτασε ο χρόνος"

Στην εκπομπή της Δευτέρας 22-01-2024, φιλοξενούμε τους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ), Μαρία Ντίνου και Αρτέμη Γελανδαλή και συζητάμε μαζί τους για τα προβλήματα εκπαιδευτικών και μαθητών στα σχολεία του νησιού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως και για ζητήματα των υποδομών.

Ο Δαμιανός Γαβαλάς, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στη Σύρο, επιστρέφει στο στούντιο της εκπομπής μας και ανοίγουμε την κουβέντα για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια  και το πως αυτό θα πλήξει και το πανεπιστημιακό τμήμα του νησιού μας.

Τέλος, αναφερόμαστε στο ζήτημα της απομάκρυνσης των στύλων των ομπρελών από τις παραλίες του νησιού και τις απαράδεκτες δημόσιες δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής που τις συνόδευσαν, καθώς και την παράτυπη συγκρότηση του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ), που αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προβληματιστείτε ελεύθερα!


2 views0 comments

Comentarios


bottom of page