top of page
  • Writer's pictureΛαϊκή Συσπείρωση Σύρου

Ζαΐρης Φραγκίσκος: "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο"


fragkiskos zairis


Δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφερθώ κι εγώ στις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για το δήμο. Μπορεί εύκολα όποιος θέλει να τις βρει είτε στη σελίδα της στο facebook είτε στο site της (https://lasysyros.wixsite.com/website ).

Ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, το τι συμβαίνει σε έναν δήμο ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει στην αίθουσα ενός δημοτικού συμβουλίου. Ο άνθρωπος καθώς είναι πολιτικό ον, είτε το θέλει είτε όχι, είτε με την παρουσία του είτε με την απουσία του, και πολύ περισσότερο με τα λόγια και τις πράξεις του, διαμορφώνει την πολιτική ζωή του τόπου στον οποίο ζει και δραστηριοποιείται. Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση έχουν έμπρακτα αποδείξει ότι συντάσσονται με τις ανάγκες των πολλών απέναντι στα κέρδη των λίγων, καθώς τους έχετε συναντήσει σε όλους τους αγώνες που έχουν γίνει στο νησί και είναι βέβαιο ότι θα τους συναντήσετε και σε όλους αυτούς που θα γίνουν στο μέλλον.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δε ζητάει απλά την ψήφος σας, ζητάει τη συμμετοχή σας! Σας θέλει δίπλα της, όπως είναι κι αυτή δίπλα σας, σε ό,τι κι αν μας επιφυλάσσει το μέλλον που θέλουν να διαμορφώσουν οι κάθε λογής επίδοξοι «σωτήρες» για εμάς χωρίς εμάς. Μαζί να βάζουμε εμπόδια σε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές και μαζί να είμαστε μέρος της λύσης των πραγματικών προβλημάτων της ζωής μας. Και αν κάποιος πιστεύει πως το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι αντίδραση, μπορεί πολύ εύκολα να μάθει την απάντηση φροντίζοντας με την ψήφο του να δώσει την πλειοψηφία στη Λαϊκη Συσπείρωση και μαζί την ευκαιρία να αποδείξει πως και θέλει και μπορεί. Γιατί μπορεί ο δρόμος του “ανθρώπου με το γαρύφαλλο” να είναι δύσκολος, αλλά γίνεται ευκολότερος και ακόμη πιο όμορφος όταν τον βαδίζουν πολλοί μαζί!

Εμπρός, λοιπόν, να γεμίσουμε τις κάλπες με γαρύφαλλα για να ‘γενούν τα σκοτάδια λάμψη’ και να βαδίσουμε μαζί σε άλλους δρόμους, ομορφότερους!



Ζαΐρης Φραγκίσκος,

Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ερμουπόλεως

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου- Ερμούπολης


5 views0 comments

Comments


bottom of page