top of page
  • Writer's pictureΛαϊκή Συσπείρωση Σύρου

Αλέκα Τοζακίδου: "Αν επιμένεις και εξακολουθείς να ονειρεύεσαι, μήπως είσαι και συ ΛΑ.ΣΥ;"




Λέγομαι Αλέκα Τοζακίδου, εργάζομαι και είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, είμαι ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητηρίου Περιβάλλοντος Σύρου, είμαι μάνα δύο παιδιών, έχω αγαπημένους ανθρώπους που νοιάζομαι σε αυτόν το νησί, ζω στον τόπο που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν έπαψα εδώ και είκοσι χρόνια.


Σε αυτές τις εκλογές, λοιπόν, υποστηρίζω και ως υποψήφια τη Λαϊκή Συσπείρωση, αν και στην ουσία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε υπάρξει συνοδοιπόροι στο ίδιο όραμα. Ένα όραμα που μου επιτρέπει να ονειρεύομαι και να διεκδικώ ένα νησί που θα έχει:

· Στελεχωμένες υπηρεσίες για να παραμείνει το νοσοκομείο ζωντανό, τα σχολεία στελεχωμένα και εξοπλισμένα, δημοτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών.

· Αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαριότητας, σεβόμενες το εύθραυστο κυκλαδίτικο οικοσύστημα, που βάλλεται από την τουριστική ανάπτυξη και την ανεξέλεγκτη βιομηχανία.

· Ασφαλείς δρόμους. (Ποιος πολίτης και επισκέπτης δεν έχει απορήσει με την κακή και επικίνδυνη κατάσταση του οδικού δικτύου στο νησί;)

· Δημόσιους χώρους προσβάσιμους για όλους. Ο πολίτης, το παιδί, ο νέος πρέπει να πάψει να αναζητεί έναν χώρο αναψυχής με παγκάκια και πράσινο ανάμεσα στα parking και τα αυτοκίνητα.

· Νερό φθηνό για το δημότη με υποδομές αποδοτικές, σύγχρονες και συντηρημένες.

· Δημοτική μέριμνα για δημιουργία χώρων άθλησης και στέγασης καλλιτεχνικών συλλόγων, καθώς και δημιουργία τέτοιων εργαστηρίων για όλους τους δημότες.

· Εισιτήρια ακτοπλοϊκά που δεν απευθύνονται σε μεγιστάνες, αλλά στους κατοίκους που ζουν και εργάζονται στα νησιά.

Αν μέσα στο βαρύ κλίμα που σκεπάζει την χώρα μας, επιμένεις και εξακολουθείς να ονειρεύεσαι, μήπως είσαι και εσύ Λαϊκή Συσπείρωση;


Αλέκα Τοζακίδου,

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος


251 views0 comments

Comments


bottom of page